Aveți nevoie de bani în plus? Puteți obține împrumuturi rapide online gratuite de până la 3000 lei! E de necrezut, dar adevărat

Întotdeaua am fost sceptic în ceea ce privește un împrumut rapid care trebuie rambursat integral la un anumit termen de plată. Această impresie proastă legată de ele s-a dovedit a fi cauzată de ignoranța mea din vremea aceea în ceea ce privește acest tip de credit combinat cu publicitatea negativă legată de acesta. Părerile negative din media probabil că au provenit din partea băncilor, care au remarcat competiția. Astăzi, în schimb, știu că împrumuturile nebancare sunt o alternativă interesantă și avantajoasă comparativ cu creditele bancare.

Pe piața de împrumuturi există un adevărat război între intituțiile financiare. Bătălia pe clienți este tot mai mare și concurența tot mai puternică. Acestea sunt niște vești extraordinare. Efectele acestui război sunt creditele online gratuite.

O multitudine de instituții din România oferă în prezent primul împrumut fără niciun cost. Exact, ați citit bine: nu veți plăti nimic pentru banii împrumutați. Este complet gratuit. Cu această ofertă restituiți creditorului exact suma de bani pe care ați împrumutat-o, fără a plăti dobândă sau comisioane. De obicei, termenul în care creditul trebuie rambursat este în jur de 30 de zile, acesta variază de la companie la companie și ajunge chiar până la 62 de zile.
Aici este lista cu cele mai bune oferte de împrumuturi gratuite pentru clienții noi:

Compania de creditarePRIMUL împrumutÎn cât timp se aprobă cerereaRambursarea credituluiValoarea credituluiDetalii despre credit
Viva Creditdobândă 0% până la 2000 lei
timp de 30 zile
15 minute
Luni-Vineri: 8:30 – 20:00
Sâmbătă-Duminică: 9:00 – 17:00
30 zile100-2000 leiAplicați
ferratumdobândă 0% până la 1400 lei
timp de 45 zile
15 minute
Luni-Vineri: 9:00 – 21:00
Sâmbătă-Duminică: 9:00 – 17:00
15 – 45 zile200-1400 leiAplicați
CreditFixdobândă 0% până la 2000 lei
timp de 62 zile
15 minute
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
5-62 zile100-3000 leiAplicați
Alegotówkadobândă 0% până la 3000 lei
timp de 30 zile
15 minute
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
1 – 30 zile100-3000 leiAplicați
CreditPrimedobândă 0% până la 1000 lei
timp de 30 zile
15 minute
Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
5 – 30 zile200-1000 leiAplicați
Alte împrumuturi rapide online – fără primul credit gratuit
Viacontopână la 1000 lei
timp de 30 zile
15 minute
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
1 – 30 zile200-1000 leiAplicați
Smile Creditpână la 2000 lei
timp de 35 zile
15 minute
Luni-Vineri: 8:00 – 17:00
15 – 35 zile200-2000 leiAplicați
telecreditpână la 2000 lei
timp de 65 zile
15 minute
Luni-Vineri: 8:00 – 16:45
10 – 65 zile100-2000 leiAplicați

Cum obțin un împrumut gratuit?

Sunt două condiții simple pe care trebuie să le îndepliniți pentru a obține un credit gratuit:

 1. trebuie să fiți client nou (adică să luați pentru prima dată un împrumut din compania respectivă);
 2. să restituiți creditul la termenul stabilit.

Beneficii suplimentare:

 • astfel vă creați un istoric pozitiv la Biroul de Credit, fapt care va contribui la un scor mai mare la BC și vă va crește șansele de a obține alte împrumuturi pe viitor;
 • aveți șansa de a obține un alt împrumut (bancar sau nebancar) mai ieftin, datorită unei bonități mai bune.

Am creat un comparator de împrumuturi rapide online pe care il puteți accesa aici. Vă recomand să aruncați o privire peste ofertele postate și să o alegeți pe cea mai potrivită pentru dvs. Acolo se regăsesc și multe oferte de credite gratuite.

Nu este un secret faptul că este mult mai dificil de obținut un împrumut la bancă. Pe lângă asta, procedura durează mult mai mult timp. Acestea sunt avantajele ofertelor instituțiilor financiare nebancare.

Mai jos găsiți răspunsuri la întrebări pe acest subiect.

Întrebări și răspunsuri

 1. Pot aplica simultan la două împrumuturi la instituții diferite?
  Da, aveți posibilitatea de a trimite mai multe cereri în același timp și chiar de a primi 2 credite simultan. Cu toate acestea, este important să plătiți la timp împrumuturile. În acest fel evitați costurile suplimentare și obțineți un istoric de credit pozitiv.
 2. Care este perioada maximă pentru care pot obține un credit gratuit?
  Cel mai adesea împrumuturile rapide au termenul maxim de rambursare de 30 de zile. În lista pe care am facut-o mai sus veți regăsi credite care au termenul de restituire chiar și de 62 de zile. În a doua coloană a tabelului veți găsi condițiile pentru primirea unui credit gratuit, atât perioada, cât și suma maximă pe care o puteți obține.
 3. Este adevărat că împrumutul e gratuit? Nu există costuri ascunse?
  Împrumuturile din lista de mai sus sunt gratuite. Nu există nicio taxă. Fiecare ofertă de credit din tabelul meu înseamnă un cost de 0 lei pentru dvs. Nu există taxe, dobândă sau alte comisioane suplimentare. Creditorii sunt obligați să afișeze dobânda anuală efectivă (DAE), care pentru aceste credite promoționale are valoarea 0%. Asta înseamnă că plătiți instituției exact cât împrumutați. Nu uitați, totuși, să citiți întotdeauna termenii și condițiile contractului de împrumut. Eu încerc să verific regulat ofertele de credite și să actualizez lista în cazul în care apar modificări.
 4. Cum obțin un împrumut gratuit?
  Trebuie doar să dați click pe butonul roșu „Aplicați” din ultima coloană a tabelului de mai sus. Veți fi redirecționat către site-ul instituției de creditare care are oferta respectivă. Următorii pași sunt foarte simpli. Completați un formular online, după care, în cazul în care se cer, atașați fotocopii ale documentelor necesare (de exemplu carte de identitate, adeverință de salariu, extras de cont, talon de pensie etc.) După ce ați trimis cererea, așteptați aprobarea ei. Dacă decizia este pozitivă, acceptați oferta iar banii vă vor fi trimiși în cont.
 5. De ce primul împrumut este gratuit?
  Ce câștigă companiile nebancare din asta? Vor fi în pierdere?
  La începutul articolului am menționat că este o bătălie foarte mare pe clienți între instituțiile financiare. Firmele de creditare obțin clienți noi datorită împrumuturilor gratuite. Deși oferă aceste credite fără a avea un profit, aceste companii au costuri pe care trebuie să le acopere, precum angajații, costul promovării ofertelor, impozite etc. Cu toate acestea, ele speră că acești clienți noi vor lua pe viitor și ale împrumuturi, care vor fi contra cost. Pe o piață atât de competititvă, această strategie aduce rezultatele dorite.
 6. Cum pot obține rapid un împrumut gratuit?
  Cererile pentru împrumuturi cu termen de rambursare scurt sunt tratate imediat. După cum vedeți în lista de mai sus, majoritatea companiilor procesează solicitările de credite în 15 minute. Dacă aveți un cont bancar deschis la băncile cu care acea companie colaborează puteți avea banii în contul dvs. în câteva ore de la aprobarea cererii. Creditorii au de obicei câteva bănci colaboratoare, iar probabilitatea de a primi banii instant este foarte mare. În cazul în care aveți contul bancar deschis la o altă bancă, transferul bancar va fi efectuat cel târziu a doua zi lucrătoare.
 7. Pot primi un împrumut gratuit pentru o sumă mai mare decât în tabelul de mai sus?
  Nu. Atât suma maximă, cât și perioada creditului gratuit nu sunt negociabile. Cu toate acestea, dacă veți rambursa creditul la timp, creați un istoric pozitiv, fapt care vă mărește șansele de a primi un împrumut mai mare pe viitor.
 8. Ce se întâmplă dacă nu plătesc împrumutul la timp?
  Acest lucru va implica coturi suplimentare, dar sumele nu vor fi colosale dacă contactați creditorul și discutați noii termeni de plată înainte să fie implicate insituțiile judecătorești. Costurile de rambursare întârziată sunt de obicei specificare în contractul de împrumut. Companiile sunt de obicei de acord să prelungească perioada de rambursare deoarece acest serviciu este contra cost, iar ele au de câștigat. Recomandarea mea este ca în cazul în care nu reușiți să achitați creditul la termenul stabilit, să contactați creditorul imediat. Nu amânați sau ezitați rezolvarea acestei situații.
 9. Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a obține un împrumut?
  Fiecare companie de împrumuturi are un sistem de verificare al debiorului. Acest lucru este necesar pentru a se asigura de seriozitatea clienților. În majoritatea cazurilor condițiile cerute de companii sunt: vârsta (de obicei între 18-70 ani), cetățenie română, deținerea unui cont bancar activ, număr de telefonși uneori se cer anumite fotocopii ale unor documente care trebuiesc atațate (ex. carte de dentitate, act care dovedește venitul, cum ar fi adeverință de salariu, extras de cont, talon de pensie etc.)
 10. Instituțiile nebancare verifică scorul și istoricul meu de la Biroul de Credit?
  Da, acestea verifică istoricul și scorul de la Biroul de Credit. Cu toate acestea, există instituții care acordă împrumuturi chiar dacă nu aveți cel mai mare scor la BC sau cel mai bun istoric. De multe ori companiile verifică BC în mod aleatoriu. Cu toate acestea, trebuie să remarcăm că șansa de a obține un credit rapid de la o instituție financiară nebancară este mult mai mare decât într-o bancă.
 11. Sunt companiile nebancare sigure și de încredere?
  În lista mea am încercat să pun doar instituții financiare nebancare de încredere, care au funcționat ani de zile, sunt înregistrate oficial și lucrează conform legislației României. Chiar și așa, nimic nu scutește responsabilitatea personală când vine vorba de citirea unui contract și evaluarea propriilor opțiuni de rambursare.

Dacă aveți întrebări referitoare la creditele rapide gratuite vă invit să îmi scrieți în comentarii.  😉