evaluarea cititorilor22 Votes
4.5
Notă

CreditPrime este un serviciu nou aparut în Romania în 2017. Acesta este prima companie de microfinanțare din țară care restituie clienților o parte din bani daca obligațiile de plata sunt respectate în termenul stabilit. CredirPrime prezintă una dintre cele mai avantajoase oferte la împrumuturile de până în 1000 RON: oferă clienților 0% dobândă la împrumuturile restituite în termen de 10 zile.

Este CreditPrime o companie de încredere?

CreditPrime garantează confidențialitate absolută și protejază datele tuturor clienților. CreditPrime este un creditor direct, acest lucru însemnând că nu colaborează cu brokeri și intermediari.

CreditPrime – ce sumă de bani puteți primi?

Câți bani puteți împrumuta?
Suma minimă200 RON
Suma maximă2000 RON
Care este perioada în care puteți restitui împrumutul?
Perioadă minimă5 zile
Perioadă maximă30 zile pentru clienții noi
45 zile pentru clienții existenți

CreditPrime oferă opțiunea unui împrimut pe durata între 5 și 45 de zile a unei sume de maxim 2000 RON. În cazul în care sunteți client nou există o opțiune extrem de avantajoasă de a împrumuta până în 1000 RON în termen de maxim 10 zile la care nu se percepe dobândă.

CreditPrime este o opțiune scumpă sau ieftină?

În cazul în care sunteți un client nou care împrumută până în 1000 RON și rambursează suma în maxim 10 zile, CreditPrime e o optiune perfectă. În acest caz dobânda este 0. Dacă optați pentru un împrumut cu o perioadă mai mare de 10 zile și îl rambursați în termenul stabilit, CreditPrime vine cu optiunea Cashback. Cu această opțiune clienții sunt recompensați cu puncte (1 punct fiind echivalentul a 1 RON). Punctele acumulate pot fi transferate pe contul personal sub forma de bani, valoarea maxima care poate fi primita înapoi sub formă de bani fiind de maxim 10% din valoarea împrumutului.

Ce perioadă de împrumut este mai avantajoasă pentru mine?

Cea mai avantajoasă perioadă de împrumut pentru clienții noi este de 10 zile în cazul în care suma maximă de care clienții au nevoie este 1000 RON. Dobânda este 0, iar totalul care trebuie rambursat este tot 1000 RON.

În cazul în care sunteți un client noi, iar suma dorita este peste 1000 RON avem următoarele exemple:

ÎmprumutPerioada de rambursareSuma totală returnatăCost
1500 RON10 zile1635 RON (dobânda este 0,9% pe zi)135 RON
1500 RON20 zile1770 RON (dobânda este 0,9% pe zi)270 RON
1500 RON30 zile1905 RON (dobânda este 0,9% pe zi)405 RON

Dacă sunteți un client existent puteți opta pentru varianta cu termen maxim de 45 zile:

ÎmprumutPerioada de rambursareSuma totală returnatăCost
2000 RON10 zile2180 RON (dobânda este 0,9%pe zi)180 RON
2000 RON20 zile2360 RON (dobânda este 0,9% pe zi)360 RON
2000 RON30 zile2540 RON (dobânda este 0,9% pe zi)540 RON
2000 RON45 zile2810 RON (dobânda este 0,9% pe zi)810 RON

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a primi un credit de la CreditPrime?

Pentru a putea obține un împrumut CreditPrime e necesar să fie îndeplinite 2 condiții:

 1. vârsta minima de 22 ani
 2. venit lunar constant
 3. cetățenie romană

Cine NU este eligibil pentru a primi creditul?

Împrumutul CreditPrime nu poate fi obținut dacă:

 • aveți sub 22 ani
 • nu sunteți cetățean român
 • nu aveți un venit lunar constant

Avantajele împrumutului CreditPrime:

 • creditul se obține rapid
 • opțiunea Cashback prin care se poate recupera pana la 10% din valoarea împrumutului
 • ușor de accesat (se poateobține online)
 •  dobândă este 0 pentru clienții noi care împrumută maxim 1000 RON și returnează suma în 10 zile
 • CreditPrime oferă un program de loializare bazat pe 4 niveluri ale clienților, la fiecare nivel aplicandu-se avantaje diferite
 • posibilitatea de a fi contactat telefonic de către un reprezentant într-un timp foarte scurt (aproximativ 5-10 minute) de la înregistrarea numărului de telefon pe site

Dezavantajele împrumutului CreditPrime:

 • nu se poate opta pentru o perioadă mai mare de 30 de zile de la primul împrumut
 • valoarea maximă a împrumutului este de 2000 RON

Opinii despre CreditPrime:

„De când am ieşit la pensie, merg în fiecare an în staţiune. Toamna asta datorită vouă am reuşit să iau biletul la timp. M-aţi făcut fericită!”

„Eu nu mă descurc cu Internetul, dar mi-a fost foarte simplu cu ajutorul celor din call center. M-au ajutat să completez totul, pas cu pas! Bravo! Sunteţi faini!”

Recenziile clienților despre CreditPrime sunt pozitive, lăudând serviciile de creditare ale companiei și ele exprima experiențele plăcute pe care le-au avut.

Click aici ⇒ pentru cererea de împrumut CreditPrime

Mai jos gasiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări:

Se poate aplica online, telefonic apelând la numărul 0800008080 (aplel gratuit pe teritoriul României) sau dacă sunteți deja înregistrat în sistemul CreditPrime aplicația se poate face direct din contul personal.

Criteriile de evaluare ale aplicațiilor sunt corectitudinea informațiilor și documentelor trimise de clientși istoricul său de rambursare al împrumuturilor precedente.

Împrumutul este refuzat în cazul în care informațiile completate sunt eronate.

În funcție de modalitatea de primire aleasă variază durata eliberării banilor. Dacă clientul alege să primească împrumutul prin transfer bancar, acesta va avea suma virată în cont în aproximativ 1-3 ore, durata maximă fiind 24 ore. În cazul în care clientul preferă eliberarea în numerar de la una din sucursalele BCR durata este aceeași, dar se ține cont și de programul de lucru al sucursalei respective.

CreditPrime este focusată pe a prelua și aproba cererile în cel mai scurt timp, în general răspunsul se primește în câteva minute, exceptând zilele de weekend cand procesul poate fi mai lung.

Programul de loializare este structurat pe 4 niveluri accesibile clienților. Pe măsură ce clienții dau dovadă de responsabilitate și constanță în alegeri ei primesc mai multe beneficii. La prima accesare de împrumut clientul devine automat Începător, acesta fiind primul nivel. După rambursarea primului credit avanseaza la nivelul de Expert. După rambursarea următoarelor 4 credite nivelul atins este Partener, iar cel mai înalt nivel la care clientul poate ajunge este VIP. Acest nivel poate fi atins prin rambursarea la termen a 10 împrumuturi.


Opinia Rechinului despre CreditPrime

CreditPrime oferă o ofertă foarte avantajoasă de împrumut și se remarcă prin serviciul de Cashback (de înapoiere a până la 10% din valoarea unui împrumut, exceptând varianta de împrumut cu 0 dobândă, la care nmu se aplică acest serviciu). De asemenea, dacă faceți împrumuturi repetate, CreditPrime e o opțiune de luat în considerare datorită programului de loializare pentru clienți. În cazul în care sunteți în căutarea unui împumut cu 0 dobândă, CreditPrime oferă o sumă mică ce trebuie rambursată într-un termen scurt, fapt care poate constitui un dezavantaj si recomandăm orientarea către alte companii.

Cum să obții un împrumut CreditPrime?

Click aici ⇐pentru a completa cererea. Nu uitați să aveți cartea de identitate la îndemână.

Concluzii
CreditPrime oferă credit gratuit clienților noi la sume de maxim 1000 lei. Clienții existenți beneficiază de serviciun Cashback (li se înapoiază până la 10% din valoarea creditului). Împrumuturile repetate sunt recompensate printr-un program de loializare.
Rată de acceptare
Cost
Birocrație
Beneficii suplimentare
evaluarea cititorilor22 Votes
Avantaje
Creditul se obține rapid
Opțiunea Cashback prin care se poate recupera pana la 10% din valoarea împrumutului
Ușor de accesat (se poateobține online)
Dobândă este 0 pentru clienții noi care împrumută maxim 1000 RON și returnează suma în 10 zile
CreditPrime oferă un program de loializare bazat pe 4 niveluri ale clienților, la fiecare nivel aplicandu-se avantaje diferite
Posibilitatea de a fi contactat telefonic de către un reprezentant într-un timp foarte scurt (aproximativ 5-10 minute) de la înregistrarea numărului de telefon pe site
Dezavantaje
Nu se poate opta pentru o perioadă mai mare de 30 de zile de la primul împrumutvaloarea
Maximă a împrumutului este de 2000 RON
4.5
Notă